top of page
ПРАВИМ НЕВЪЗМОЖНОТО, ВЪЗМОЖНО!

ОТКРИЙТЕ КАК ИЗПОЛЗВАМЕ СИЛАТА НА ИНОВАЦИИТЕ

За да променим живота на хората към по-добро.

Правим невъзможното, възможно!

През 2021 г. индустрията беше във фокуса на публично внимание поради безпрецедентната си реакция срещу COVID-19. През 2021 г. ще развием кампанията "Няма да спрем", която продължава широко да се разгръща в повече от 40 държави и на 22 езика, за да отбележим тези важни постижения.

Всичко от полиомиелит до ХИВ, Ебола и COVID-19 някога изглеждаше непобедимо. Но науката и иновациите винаги намират начин да направят това, което някога е било невъзможно. Иновациите побеждават невъзможното. В името на пациентите ние правим невъзможното, възможно.

Кампанията #WeWontRest показва историята на ангажираността на биофармацевтичната индустрия към иновациите, към намирането на нови диагностики, лечения и ваксини, които имат дълбоко въздействие върху хората и обществото.

През 2021 г. индустрията беше във фокуса на публично внимание поради безпрецедентната си реакция срещу COVID-19. Но последните успехи в борбата с пандемията не са случайни: те идват от дългогодишен ангажимент към променящите живота иновации, което може да се види в новите терапии и лечения за заболявания като рак и болестта на Алцхаймер.

Новата фаза на #WeWontRest/ #НямаДаСпрем се фокусира върху най -значимите иновации в развитие - показва как те са изградени върху предишните изследвания, как индустрията създава иновации към момента и как това ще промени нещата в бъдеще.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page